Menu

Bladerdeeggebak

Bakkerij - Patisserie Millet - Sterrebeek - BladerdeeggebakEntremets: naargelang het seizoen actualiseren we 3 à 4 maal per jaar ons assortiment met nieuwe, aangepaste smaken en afwerkingen.
Samba: bavaroises van 3 soorten chocolades (4-6-8-10-12 pers )
Framboises: amandelbiscuit met een lichte frambozenmousse (4-6-8 pers.)
Zwarte woud: lichte chocolade bavarois, chocolade biscuit en slagroom Verpakt in een
fijn laagje melkchocolade
Schuimtaart: lichte kaascrème met veel frambozen en gekarameliseerd schuim (4-6-8 pers.)
Cappuccino: krokant van gepofte rijst met chocolade bavarois en een koffie anglaise. (4-6-8 pers.)
Ambassadeur: amandelbeslag met een sabayon en verse aardbeien (4-6-8 pers.)
Miserable Aardbei: gekarameliseerde amandelbiscuit met een miserable crème en verse
aardbeien (4-6-8 pers.)
Epicea: sablé breton met lichte melkchocolade bavarois een palet van Abrikozen en een crèmeux van speculoos (4-6-8 pers.)
Enchanteur: sablé breton chocolat, interieur van badamango en een lichte Crème van Tanariva (4-6-8 pers.)
Maeva: krokant gepofte rijst, interieur crème brulée en een anglaise (4-6-8 pers.)
Pêches de Vignes: krokant gepofte rijst, couli van cassis met cremeux pêches de Vignes en lichte crème met cocosnoot (4-6-8- pers.)
Capréra: interieur cremeux rhubarber met lichte aardbeienmousse (4-6-8 pers.)