Specialiteiten

Patisserie Millet - SpecialiteitenBourdalou: amandelcrème met peren (enkel 4 - 8 pers.)
Bretoense: vanille beslag met stukjes appelen (enkel 4 - 8 pers.)
Normandische: amandel beslag met stukjes appelen en abrikozen
Appeltaart: enkel 4 - 8 pers.
Notentaart: amandelcrème met mengeling van noten (2-4-6 pers )

Bakkerij - Patisserie Millet

Sterrebeek
Mechelsesteenweg 237 - Tel : 02 782 00 54
02 782 00 54 - 02 782 10 12

FLEXIBEL IN
Communicatie

Een speciale wens of graag een gepersonaliseerde taart voor uw evenement? Wij staan open voor uw ideeën en suggesties! Met een flexibele en transparante aanpak streven we keer op keer naar een maximale klanttevredenheid.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken