Menu

Meester in brood & banket

Bakkerij - Patisserie Millet - Sterrebeek - Welkom Bakkerij - Patisserie Millet bereidt sinds 1996 brood, banket en ijs op traditionele, ambachtelijke wijze. In het atelier vervaardigt bakker en patissier Patrick Millet dan ook samen met zijn team elke dag een ruim assortiment verse lekkernijen op basis van kwalitatieve producten.

In de vernieuwde, moderne winkel zorgen zijn echtgenote en twee medewerkers op de koop toe voor een warme sfeer en een goede service. Zowel het interieur als de verpakkingen worden door hen bedacht en aangepast naargelang de gelegenheid of het seizoen.

Bakkerij Bakkerij - Patisserie Millet gaat bovendien nog als één van de weinigen nog echt traditioneel te werk. Heerlijke broden, uitmuntende taartjes en de zoetste lekkernijen worden op die manier allemaal aan u voorgesteld in de beste bakkerij. Zo verzekeren wij u van een kwalitatief hoogstaand product, elke keer weer.

Neemt u dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van onze producten, onze acties en laatste nieuwtjes. Indien u ons wilt bereiken of een bestelling wenst te plaatsen, kan dit uiteraard steeds via onze contactpagina. Om lange wachtrijen te vermijden (vooral in het weekend), kunt u ook telefonisch bestellen.