Amerikaanse taarten voor elke gelegenheid

Staat er binnenkort een feest op de agenda en bent u daarbij nog op zoek naar een ervaren patissier voor uw Amerikaanse taarten in Sterrebeek en omgeving? Dan zit u goed bij Patisserie Millet, meester in brood en banket.

Een geslaagd evenement is gegarandeerd 

Een huwelijk, communie- of doopfeest in het vooruitzicht? Zet de kers op de taart voor een geslaagd feest met een prachtige Amerikaanse taart afgewerkt in de smaken en kleuren van uw wens. Bij Patisserie Millet wordt er heel wat aandacht besteed aan originaliteit en creativiteit om van uw feest een echt topevenement te maken met een eyecatcher van een taart.

Fenomenaal effect

We creëren uitzonderlijke montages voor Amerikaanse taarten in suiker, chocolade, nougatine of showstukken voor het presenteren van het dessert. Kom gerust eens langs en vertel ons over uw wensen. Onze patissiers in Sterrebeek garanderen een fenomenaal effect voor u en uw gasten.

Graag meer informatie over onze patisserie? Neem dan even contact met ons op om uw project verder te bespreken. We geven u graag de nodige uitleg en tips.

Bakkerij - Patisserie Millet

Sterrebeek
Mechelsesteenweg 237 - Tel : 02 782 00 54 - Fax : 02 782 10 12
02 782 00 54 - 02 782 10 12

FLEXIBEL IN
Communicatie

Een speciale wens of graag een gepersonaliseerde taart voor uw evenement? Wij staan open voor uw ideeën en suggesties! Met een flexibele en transparante aanpak streven we keer op keer naar een maximale klanttevredenheid.