Traiteur, belegde broodjes en ontbijt

Heeft u soms geen zin om eten klaar te maken, wenst u een receptie te doen voor een feestje of iemand te verrassen met een ontbijt? Ook dan heeft Patisserie Millet hiervoor enkele suggesties in petto die jong en oud zal weten te bekoren. Wij beschikken over een mooie waaier quiches en groentetaarten, verrassingsbroden en belegde broodjes in Sterrebeek.

Verschillende formules

Met een glaasje kunt u bovendien genieten van lekkere aperitiefhapjes en koekjes. Wenst u met andere woorden iemand te verrassen voor zijn verjaardag, huwelijk, pensioen of wilt u een vergadering met ontbijt, dan vindt u hier verschillende formules van verrassingsmanden waarbij het zeker genieten wordt van een smakelijk ontbijt met dagdagelijkse en ovenverse producten. Graag uw bestelling plaatsen of meer informatie over onze producten? Neem dan even contact op met Patisserie Millet uit Sterrebeek. We helpen u graag verder.

Traiteur

Belegde broodjes Americain, vissalades of vleessalades met een garnituur van salade, tomaten en komkommer.
Aperitiefhapjes Een waaier aan aperitiefhapjes en koekjes, met verschillende smaken worden u aangeboden voor het vergezellen van uw aperitief.
Verrassingsbroden Keuze van kleine (30 sandwiches) en grote (60 sandwiches) verrassingsbroden opgemaakt in een gewoon brood of in de vorm van een beer, schildpad, krokodil, zwaan, enz… De sandwiches worden belegd met charcuterie en kaas of zalm en vissalades.
Quiches voor 4, 6 of 8 personen
  • tomaten met mozzarella
  • lorraine
  • spinazie en spek
  • prei en spek
  • prei en feta
  • witloof en hesp
  • champignons en ajuin
  • asperges (naargelang seizoen)
  • zalm en broccoli

Ontbijt

Verrassingsontbijt voor 1 persoon Prijs: € 30 (excl. vervoer)
Koffiekoeken, broodjes, charcuterie en kaas, confituur en yoghurt, koffie, melk en vers fruitsap, wenskaartje en krant naar keuze. Wordt geleverd in een rieten mand.
Verrassingsontbijt voor 2 personen Prijs: € 40 (excl. vervoer)
Koffiekoeken, broodjes, charcuterie en kaas, confituur en yoghurt, koffie, melk en vers fruitsap, wenskaartje en krant naar keuze. Wordt geleverd in een rieten mand.
Luxeverrassingsontbijt voor 2 personen Prijs: € 55 (excl. vervoer)
Koffiekoeken, broodjes, charcuterie en kaas, confituur en yoghurt, koffie, melk en vers fruitsap, wenskaartje en krant naar keuze. Gekookt eitje en boeketje bloemen. Wordt geleverd in een rieten mand.
Koninklijk verrassingsontbijt voor 2 personen Prijs: € 70 (excl. vervoer)
Koffiekoeken, broodjes, charcuterie en kaas, confituur en yoghurt, koffie, melk en vers fruitsap, wenskaartje en krant naar keuze. Gekookt eitje en boeketje bloemen. Toast met zalm en flesje champagne. Wordt geleverd in een rieten mand.
Keizerlijk verrassingsontbijt voor 2 personen Prijs: € 85 (excl. vervoer)
Koffiekoeken, broodjes, charcuterie en kaas, confituur en yoghurt, koffie, melk en vers fruitsap, wenskaartje en krant naar keuze. Gekookt eitje en boeketje bloemen. Toast met zalm en flesje champagne. Mandje seizoensfruit, chocomelk en marsepeinfiguurtje. Wordt geleverd in een rieten mand.
Ontbijtservice voor bedrijven Prijs: € 15 p.p. (excl. vervoer)
Koffiekoeken, belegde broodjes, belegde sandwich, yoghurt, fruitsla, koffie, melk en fruitsap. Wordt geleverd in rieten manden

Bakkerij - Patisserie Millet

Sterrebeek
MECHELSESTEENWEG 237 - Tel : 02 782 00 54 - Fax : 02 782 10 12
02 782 00 54 - 02 782 10 12

FLEXIBEL IN
Communicatie

Een speciale wens of graag een gepersonaliseerde taart voor uw evenement? Wij staan open voor uw ideeën en suggesties! Met een flexibele en transparante aanpak streven we keer op keer naar een maximale klanttevredenheid.