Bladerdeeggebak

Patisserie Millet - Bladerdeeggebak

Entremets: naargelang het seizoen actualiseren we 3 à 4 maal per jaar ons assortiment met nieuwe, aangepaste smaken en afwerkingen.
Samba: bavaroises van 3 soorten chocolades (4-6-8-10-12 pers )
Framboises: amandelbiscuit met een lichte frambozenmousse (4-6-8 pers.)
Zwarte woud: lichte chocolade bavarois, chocolade biscuit en slagroom Verpakt in een
fijn laagje melkchocolade
Schuimtaart: lichte kaascrème met veel frambozen en gekarameliseerd schuim (4-6-8 pers.)
Cappuccino: krokant van gepofte rijst met chocolade bavarois en een koffie anglaise. (4-6-8 pers.)
Ambassadeur: amandelbeslag met een sabayon en verse aardbeien (4-6-8 pers.)
Miserable Aardbei: gekarameliseerde amandelbiscuit met een miserable crème en verse
aardbeien (4-6-8 pers.)
Epicea: sablé breton met lichte melkchocolade bavarois een palet van Abrikozen en een crèmeux van speculoos (4-6-8 pers.)
Enchanteur: sablé breton chocolat, interieur van badamango en een lichte Crème van Tanariva (4-6-8 pers.)
Maeva: krokant gepofte rijst, interieur crème brulée en een anglaise (4-6-8 pers.)
Pêches de Vignes: krokant gepofte rijst, couli van cassis met cremeux pêches de Vignes en lichte crème met cocosnoot (4-6-8- pers.)
Capréra: interieur cremeux rhubarber met lichte aardbeienmousse (4-6-8 pers.)

Bakkerij - Patisserie Millet

Sterrebeek
Mechelsesteenweg 237 - Tel : 02 782 00 54 - Fax : 02 782 10 12
02 782 00 54 - 02 782 10 12

FLEXIBEL IN
Communicatie

Een speciale wens of graag een gepersonaliseerde taart voor uw evenement? Wij staan open voor uw ideeën en suggesties! Met een flexibele en transparante aanpak streven we keer op keer naar een maximale klanttevredenheid.