Fijn gebak en heerlijke taarten in onze patisserie

Patisserie Millet  -  patisserieVan ambachtelijke taartjes tot heerlijke specialiteiten. In onze patisserie in Sterrebeek verwennen we graag de klanten en dat merkt u. Kom zeker even langs in onze bakkerij en ontdek wat we u te bieden hebben.

Uitmuntende desserts

Een etentje of een feest wordt meestal beëindigd met gebak, de kers op taart van elk geslaagd evenement! Daarom bereidt Patisserie Millet alle gebakjes op ambachtelijke wijze, volgens traditionele methodes in combinatie met hedendaagse technieken.

Onovertroffen smaken 

In onze patisserie in Sterrebeek voeren we constant onderzoek naar nieuwe creaties, verrassende smaakcombinaties of originele afwerkingen. Hierbij zetten we alles op alles om uw speciale wensen - zoals originele tekeningen op een gebak of montages in suiker, chocolade, nougatine of showstukken - in vervulling te brengen.

Breng ons op de hoogte

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een gedecoreerde taart voor uw speciale gelegenheid? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen en breng ons op de hoogte van uw ideeën. Wij staan steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een bestelling.

Bakkerij - Patisserie Millet

Sterrebeek
Mechelsesteenweg 237 - Tel : 02 782 00 54 - Fax : 02 782 10 12
02 782 00 54 - 02 782 10 12

FLEXIBEL IN
Communicatie

Een speciale wens of graag een gepersonaliseerde taart voor uw evenement? Wij staan open voor uw ideeën en suggesties! Met een flexibele en transparante aanpak streven we keer op keer naar een maximale klanttevredenheid.